Hírek

V. Országos CTIF Kapocskupa Verseny
2017. november 27. 12:16
Fertőszentmiklóson az Általános Iskola sportcsarnokában 2017. 11. 25-én került megrendezésre az V. országos CTIF Tűzoltó Kapocskupa Verseny.

A verseny megnyitóján köszöntőt mondott Vécs Pál, a Fertőszentmiklós ÖTE parancsnoka, Horváth Tibor, Fertőszentmiklós polgármestere és Sallai Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság igazgatója.

Ezt követően a versenybírók nevében Árvai Imre tű. alezredes hasznos szakmai információkkal látta el a versenyző csapatokat. A versenyt jelenlétével megtisztelte Nagy Béla, a Szlovák Tűzoltó Szövetség képviseletében.

A verseny során kezdetben minden csapat kettő szerelést hajtott végre, majd az eredmények alapján megkezdődött az egymás elleni kieséses verseny. A szerelések végén a fertőszentmiklósi felnőtt női csapat tartott bemutatót – itt szimulált baleset felszámolása volt a feladat. Ezt követően pedig tánccal lepték meg a többi versenyzőt és érdeklődőket.

A verseny végén a csapatok oklevelet és helyezéstől függően serleget kaptak, a bírók pedig emléktárgyat.

Az értékelést Horváth Gábor, a Magyar Tűzoltó Szövetség versenybizottság vezetője és Galumba Lajos tű. alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője tartotta. Kategóriánként a nap folyamán legjobb időeredményt teljesítő csapatok vihették haza a vándordíjat, azaz a kapocskupát, amit Abasár női és Vértessomló férfi csapata birtokolhat a következő versenyig. A verseny jó hangulatban zajlott le.

Az alábbi eredmények születtek:

felnőtt férfi:

  1. Vértessomló
  2. Abasár I,
  3. Abasár II,
  4. Fertőszentmiklós,
  5. Bácskossuthfalva,
  6.  Nagycenk,
  7. Csepreg,

felnőtt női:

  1. Vértessomló,
  2. Fertőszentmiklós,
  3. Abasár,
  4. Bácskossuthfalva,

 


 

Kapcsolódó képek:

V. Országos CTIF Kapocskupa Verseny V. Országos CTIF Kapocskupa Verseny V. Országos CTIF Kapocskupa Verseny
>>> További képek a galériában <<<