Hírek

Eladó tűzoltó gépjárművek
2024. augusztus 08. 13:37
A Császártöltési ÖTE értékesítésre kínálja két gépjárműfecskendőjét. Az értékesítésnél elsősorban olyan egyesületeket céloznának meg, akik nem rendelkeznek jelenleg gépjárművel, vagy cserélni szeretnék.

A két gépjármű alapvető paraméterei alább, bővebbet a hasznaltauto.hu-s linken. Az ÖTE tájékoztatása szerint az ott szereplő ár önkéntes tűzoltó egyesületek számára irányár!

STEYR 590 TLF2000 típusú tűzoltó gépjárműfecskendő. Az ÖTE használja az autót több mint 20 éve. Garantáltan kevés km futás. Rosenbauer normál és magasnyomású szivattyúval, gyorsbeavatkozó tömlővel. 2000 literes víztartállyal rendelkezik, 3 személyes. Rendszeresen karbantartott. A málha nem képezi az adás-vétel tárgyát. 

további információk, elérhetőségek a hasznaltauto.hu-n >>

Mercedes 1017 típusú tűzoltó gépjárműfecskendő. Az ÖTE használja az autót több mint 10 éve. Garantáltan kevés km futás. 1600 l/perces Ziegler szivattyúval, gyorsbeavatkozó tömlővel. 1000 literes víztartállyal rendelkezik, 9 személyes. Az elmúlt évben több, mint 1 millió forintért teljes fékrendszer felújításon esett át. A málha nem képezi az adás-vétel tárgyát.

további információk, elérhetőségek a hasznaltauto.hu-n >>

 

további információk a hasznaltauto.hu-n >>