Hírek

XI. Országos–Nemzetközi Tűzoltó-kapocskupa verseny
2024. február 26. 08:24
A Tótkomlósi Önkormányzati Tűzoltóság a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi az XI. Országos–Nemzetközi Tűzoltó-kapocskupa versenyt.

Időpont: 2024. május 11. 11.00 órától

Helyszín: Tótkomlós Rendezvény tér, Tótkomlós, Luther u.

A verseny a honlapunkon elérhető (alábbi linkről letölthető) versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet nevezhet ötfős csapatokkal, aki a versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya lesz elektromos időméréssel. 

 

Kategóriák:

  • ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamelyik kategóriába nevezett csapatok száma 4-nél kevesebb, a másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás így is külön marad. 

 

Nevezési díj:

  • 2024. május 1-ig történő nevezés esetén 10 000 Ft/csapat. 
  • 2024. május 1-től történő nevezés esetén 15 000 Ft/ csapat. 

A nevezési díjat a helyszínen, a beérkezett nevezési lapok értelmében, készpénzben lehet kifizetni, valamint átutalással az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tótkomlós 53300074-11052609 számú bankszámlájára. A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Tűzoltóság. A nevezési díjat befizetők részére egy tál ételt és egy italt biztosít.

 

Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni a szervezők részére. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést.

Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). A határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre.

A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny rendezésére lehet jelentkezni az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál.

 

Szervezők, elérhetőségek:

Schäffer László 
MTSZ versenybizottság vezető    
+36302583381
 
Nagy Sándor
Tótkomlósi Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka
+36 30 6689-945

 

Kapcsolódó információk: