A szövetségek az alábbi létszámokkal nevezhetnek a versenyekre:
- horgászverseny: max. 3 fő
- főzőverseny: max. 1 csapat
- labdarúgó bajnokság: 5+1 fő
A főzőversenyhez a szervezők 6 kg húst (sertéslapockát, marhalábszárat, csirkemellet) helyben, térítésmentesen biztosítanak, a csapatoknak mindössze nem romlandó alapanyagok (pl. száraztészta, burgonya, zöldség stb.), fűszerek, főzőeszközök, konyhai kellékek beszerzéséről kell gondoskodniuk. Fontos azonban, hogy a nevező csapatok előre jelezzék, milyen húsra tartanak igényt, és hogy milyen ételt készülnek főzni. A szervezők térítésmentesen biztosítják továbbá a sátrakat, asztalokat, padokat, ivó- és ásványvizet, tűzifát, tűzrakó helyeket, műanyag tányérokat és evőeszközöket, kenyeret és savanyúságot.
A horgászversenyhez a csapatok számára a napijegy is térítésmentesen rendelkezésre áll.
Nevezés: info@szentivanipte.hu
Nevezési határidő: 2016. április 27.
További információ: 20/9605-680
|