Hírek

IV. „Képzők képzése”
2022. november 09. 13:10
A Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Egyesülete szervezésében a IV. „Képzők képzése” tűzoltó oktatási program zajlott november 4-5-én időszakban Gyergyóalfaluban, a gyergyói-medence tűzoltóságainak a részvételével.

A képzők Magyarországról érkeztek, szám szerint 7-en, Kelemen Zsolt a Budapesti Tűzoltó Szövetség elnöke, valamint a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöke vezetésével.

A két napos képzés úgy elméleti, mint gyakorlati modulokat is tartalmazott munkavédelem, elsősegély, műszaki mentés témakörökben.

A képzésen a következő települések, több mint 25 önkéntes tűzoltója vett részt: Borszék, Gyergyóalfalu, Borzont, Gyergyóditró, Gyergyócsomafalva, Gyergyóújfalu, Gyergyószárhegy.

A visszajelzések alapján a képzés sikeres volt, a résztvevők már nagyon várják, hogy átadhassák társaiknak a megszerzett tudást.

Az eseményen Albert Csaba, a Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Egyesületének elnöke tiszteletbeli tűzoltó díszoklevelet adományozott a Hargita megyei önkéntes tűzoltók nevében Kelemen Zsoltnak, a Budapesti Tűzoltó Szövetség elnökének. 


 

Kapcsolódó képek:

IV. IV. IV.
>>> További képek a galériában <<<