Tájékoztatás HOLMATRO képviselet és szervizről
2014. szeptember 12. 13:06
Magyarországon a Holmatro termékképviseletét mostantól új cég látja el; a Szifire Kft. rövid tájékoztatóját tesszük közzé.

Ezúton is tájékoztatom Önöket, hogy cégünk átvette a HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT B. V. magyarországi képviseletét. A képviselet kizárólagos és teljes vertikumú, azaz nem csak az értékesítést, hanem az értékesítés utáni tevékenységeket is magában foglalja. A javítási és felülvizsgálati tevékenységünket az illetékes katasztrófavédelmi szerv M002/01/2014 számon nyilvántartásba vette.

A Holmatro eszközökkel kapcsolatos értékesítési, javítási és felülvizsgálati feladatokat az új telephelyünkön - 1149 Budapest Mogyoródi út 16-20. – végezzük, de természetesen lehetőség van - műhelyautónk igénybevételével - helyszíni felülvizsgálatra, javításra is. A Holmatro termékekkel kapcsolatos ügyekben kérem, hogy Szabó Imre ügyvezető igazgatóval (30) 952-1886, vagy Laczkó Péter divízióvezetővel (30) 248-6489 szíveskedjenek a kapcsolatot felvenni.