Hírek

Tűzoltó felszerelések igényelhetők – a megyei tűzoltó szövetségeken keresztül
2020. február 27. 13:07
Francia adományból származó tűzoltó ruhadarabokat, bevetésből kivont egyéni védő- és szakfelszereléseket igényelhet bármely, Magyarországon bejegyzett önkéntes tűzoltó egyesület, a megyei ill. fővárosi tűzoltó szövetségeken keresztül.

Fontos kitétel, hogy a felszerelések és ruházati termékek kizárólag oktatási célra használhatók.

Fontos továbbá: az igényléseket kizárólag az adott egyesület székhelye szerinti megyei ill. a fővárosi tűzoltó szövetség e-mail címére lehet beküldeni!

Igénylés módja: az MTSZ honlapjáról letölthető adatlap pontos, hiánytalan kitöltésével. Az 1. sz. melléklet igénylési adatlap nevű táblázatot, valamint a táblázat "Igénylő adatai" című munkalapját kinyomtatva, aláírva, lepecsételve, valamint digitalizálva, az adott egyesület székhelye szerinti megyei ill. a fővárosi tűzoltó szövetség e-mail címére kell beküldeni. Kinyomtatni és hitelesíteni kizárólag az "Igénylő adatai" című munkalapot szükséges. (A tűzoltó szövetségek kapcsolati adatai azok honlapjáról érhetők el. A szövetségi honlapok linkjei ide kattintva böngészhetők.)

Igénylés határideje: 2020. április 15. 12 óra

Termékek átvétele: a sikeres igénylők értesítést kapnak az általuk átvehető termékek darabszámáról, esetleges hiányáról és az átvétel idejéről. Az eszközöket, ruházati cikkeket természetesen anyagi ellenszolgáltatás nélkül átvehetik az MTSZ rédei (Komárom megye) raktárában, vagy postai csomag útján. Postai csomagküldés igénylésénél a csomagküldés díját az igénylőnek kell vállalnia.

Dokumentumok:

A termékekkel kapcsolatos képek az itt elérhető galériában tekinthetők meg.