Hírek

Várja a VIII. Országos ifjúsági verseny résztvevőit Szombathely
2016. május 01. 12:21
A Magyar Tűzoltó Szövetség elnöksége előtt számolt be Kovács András a VIII. Országos Ifjúsági Tűzoltó Verseny előkészületeiről. Az elhangzottak alapján Vas megye fővárosa és tűzoltói alaposan felkészültek és a verseny mellett más élményeket is tartogatnak a résztvevőknek.

Optimális a július 2-3-án tervezett versenyen a résztvevők elhelyezése, hisz mindössze 10-12 perces sétával elérhetők az egyes helyszínek. A sportlétesítmények Aréna Savaria Sportcentrum, minden igényt kielégítenek, így a csapatok tagjai csak az eredményre, a jó teljesítményre koncentrálhatnak. 

A 126 éve alakult Vas Megyei Tűzoltó Szövetség a záró ünnepséget és a díjátadót Szombathely közelmúltban megszépült főterére tervezi, amit valamint a verseny egyéb helyszíneit bemutató prezentációt kedvcsinálóként tesszük közzé. 

Ifjúsági tűzoltók, családtagok, barátok – mindenkit vár Szombathely, mindenkit vár a Magyar Tűzoltó Szövetség és a Vas Megyei Tűzoltó Szövetség.

Bővebb információkért kattintson az alábbi linkre!


 

Kapcsolódó képek:

Várja a VIII. Országos ifjúsági verseny résztvevőit Szombathely Várja a VIII. Országos ifjúsági verseny résztvevőit Szombathely Várja a VIII. Országos ifjúsági verseny résztvevőit Szombathely
>>> További képek a galériában <<<

 

Kapcsolódó információk: