Hírek

Hányszor vonultak a nem hivatásos tűzoltók 2019-ben?
2020. február 18. 09:11
Tavaly az önkéntes, önkormányzati és létesítményi tűzoltók összesen 18 519 alkalommal vonultak valamilyen káresethez. Néhány érdekes statisztika következik.

Vonulások összesen

A vonulások felét az önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok (ÖT) végezték el; az önkéntes tűzoltó egyesületek (ÖTE) és a létesítményi tűzoltóságok (LT) osztoztak a bevetések másik felén. Érdemes hozzátenni, hogy mindezt 479 ÖTE, 62 ÖT és 12 LT végezte.

 

A legaktívabb önkéntes tűzoltó egyesületeka


Megj.: a grafikon azon ÖTÉ-ket ábrázolja, amelyek 80 alkalomnál többször vonultak tavaly. A határérték megállapítása az összefoglaló szerkesztése során történt, nem mér teljesítményt és nem függ össze semmilyen követelménnyel.

 

A legaktívabb önkormányzati tűzoltóságok

Megj.: a grafikon azon ÖT-ket ábrázolja, amelyek 200 alkalomnál többször vonultak tavaly. A határérték megállapítása az összefoglaló szerkesztése során történt, nem mér teljesítményt és nem függ össze semmilyen követelménnyel.

 

A legaktívabb létesítményi tűzoltóságok

Megj.: a grafikon azon LT-ket ábrázolja, amelyek 100 alkalomnál többször vonultak tavaly. A határérték megállapítása az összefoglaló szerkesztése során történt, nem mér teljesítményt és nem függ össze semmilyen követelménnyel.