Pályázati lehetőség
2018. március 21. 16:14
Magyarország Kormányának pályázati felhívása jelent meg a Duna Összeköt Egyesület illetékességi területén működő civil szervezetek, egyházak támogatása céljából, a közösségi gondolkodás, a helyi identitástudat erősítése, a társadalmi együttműködés előmozdítása érdekében.

A pályázók 200 ezer – 1 millió forint támogatást nyerhetnek el, a közösségi gondolkodás, a helyi identitástudat erősítése érdekében a szervezetek működéséhez szükséges berendezési tárgyak, gépek, eszközök beszerzése és a szervezeteknek helyet adó épületek, helyiségek felújítása, korszerűsítése, új épület, építmény építése, szemléletformáló rendezvények, előadások tartása érdekében. Kötelezően megvalósítandó önállóan támogatható tevékenységek: települést, térséget, kulturális, gasztronómiai hagyományokat bemutató kiadványok, könyvek elkészítése, megjelentetése; új épület, építmény építése; épület, építmény felújítása; épület, építmény bővítése; eszközbeszerzés és gépbeszerzés. Határidő: 2019. december 3

Pályázat benyújtási határideje: 2018. február 5. napjától 2019. december 31. napjáig.

A kiírás és az ahhoz kapcsolódó dokumentumok erre a linkre kattintva tölthetők le. A részletes kiírás pdf formátumban ide kattintva tölthető le.