Hírek

VI. Országos Tűzoltó-kapocskupa Verseny
2018. március 09. 15:56
Tótkomlóson, 2018. április 29-én zajlik a VI. Országos Tűzoltó-kapocskupa Verseny; ezzel kapcsolatban tesszük közzé a nevezési lapot és a hivatalos versenykiírást.

A verseny

  • ideje: 2018. április 29. 10.00 órától
  • helye: Szlovák Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Tótkomlós, Földvári u. 1.

A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet nevezhet ötfős csapatokkal, aki a Versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya lesz elektromos időméréssel.

Kategóriák:                

  • ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamelyik kategóriába nevezett csapatok száma 4-nél kevesebb, a másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás így is külön marad.

Nevezési díj:

  • 2018. április 15-ig történő nevezés esetén 10.000 Ft/csapat.
  • 2018. április 16-tól történő nevezés esetén 15.000 Ft/ csapat.

 

A nevezési díjat a helyszínen, a beérkezett nevezési lapok értelmében, készpénzben lehet kifizetni, valamint átutalással az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tótkomlós 53300074-11052609 számú bankszámlájára. A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Tűzoltóság. A nevezési díjat befizetők részére egy-tál ételt és egy italt biztosít.

Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni a szervezők részére. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést.

Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). A határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre.

A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny rendezésére lehet jelentkezni az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál.


 

Kapcsolódó információk: