Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2017. 09. 09.
2017. szeptember 12. 09:15
Győr-Sáráspusztán 2017. 09. 09.-én került megrendezésre negyedik alkalommal a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség közös szerevezésében az önkéntes és létesítményi tűzoltók II. fokozatú versenye.

A versenyen a körzeti I. fokozatú tűzoltóverseny győztesei jutottak tovább minden kategóriában. Összesen 30 továbbjutott csapatból csak 2 az utolsó pillanatban nem tudott eljönni a versenyre, ezért 28 csapat részvételével zajlott a verseny. A versenyt Sallai Péter Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg, és egyben köszöntőt is mondott. A verseny végén a csapatok oklevelet és helyezéstől függően serleget kaptak. Az Igazgatóság vándorserleget adott át a legjobb kismotorfecskendő eredményt elérő csapatnak, melyet Lipót ifjúsági fiú csapata kapott meg, valamint a Védelmi bizottság az összetettben legjobb eredményt elérő csapat részére ajánlott fel vándorserleget, melyet Lipót felnőtt csapata vihetett haza. A Megyei Tűzoltó Szövetség különdíjat ajánlott fel a legeredményesebb váltófutást elért csapat részére, amit Lipót felnőtt férfi csapata vihetett haza, a legjobb kismotorfecskendő eredményt elérő csapatnak, melyet Lipót ifjúsági fiú csapata ért el, valamint összetettben a három legeredményesebb csapat került díjazásra:

Összetett eredmények:

1. Lipót felnőtt férfi,
  2. Fertőszentmiklós felnőtt férfi,
  3. Lipót ifjúsági fiú,

A Verseny díjazására az okleveleket és a serlegeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség és a Magyar Tűzoltó Szövetség ajánlotta fel, az étkezést a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság biztosította.

Az alábbi eredmények születtek:

gyermek fiú

3. Rábacsanak,
  4. Mosonszolnok,
  5. Kunsziget

A teljes eredménytáblázat letölthető ide kattintva.