Hírek

Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2017. 09. 09.
2017. szeptember 12. 09:15
Győr-Sáráspusztán 2017. 09. 09.-én került megrendezésre negyedik alkalommal a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség közös szerevezésében az önkéntes és létesítményi tűzoltók II. fokozatú versenye.

A versenyen a körzeti I. fokozatú tűzoltóverseny győztesei jutottak tovább minden kategóriában. Összesen 30 továbbjutott csapatból csak 2 az utolsó pillanatban nem tudott eljönni a versenyre, ezért 28 csapat részvételével zajlott a verseny. A versenyt Sallai Péter Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg, és egyben köszöntőt is mondott. A verseny végén a csapatok oklevelet és helyezéstől függően serleget kaptak. Az Igazgatóság vándorserleget adott át a legjobb kismotorfecskendő eredményt elérő csapatnak, melyet Lipót ifjúsági fiú csapata kapott meg, valamint a Védelmi bizottság az összetettben legjobb eredményt elérő csapat részére ajánlott fel vándorserleget, melyet Lipót felnőtt csapata vihetett haza. A Megyei Tűzoltó Szövetség különdíjat ajánlott fel a legeredményesebb váltófutást elért csapat részére, amit Lipót felnőtt férfi csapata vihetett haza, a legjobb kismotorfecskendő eredményt elérő csapatnak, melyet Lipót ifjúsági fiú csapata ért el, valamint összetettben a három legeredményesebb csapat került díjazásra:

 

Összetett eredmények:

  1. Lipót felnőtt férfi,
  2. Fertőszentmiklós felnőtt férfi,
  3. Lipót ifjúsági fiú,

A Verseny díjazására az okleveleket és a serlegeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség és a Magyar Tűzoltó Szövetség ajánlotta fel, az étkezést a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság biztosította.

 

Az alábbi eredmények születtek:

gyermek fiú

  1. Rábacsanak,
  2. Győrszemere,
  3. Osli,
  4. Pereszteg,

gyermek leány

  1. Bágyogszovát,
  2. Dunakiliti,
  3. Fertőszentmiklós,
  4. Pereszteg

ifjúsági fiú

  1. Lipót,
  2. Fertőszentmiklós
  3. Győrújbarát,
  4. Csorna,
  5. Öttevény

ifjúsági leány

  1. Győrújbarát,
  2. Dunakiliti,
  3. Fertőszentmiklós,
  4. Tét,
  5. Bágyogszovát

felnőtt férfi

  1. Lipót,
  2. Fertőszentmiklós,
  3. Győrújbarát,
  4. Völcsej,
  5. Rábacsanak

felnőtt női

  1. Fertőszentmiklós,
  2. Völcsej,
  3. Rábacsanak,
  4. Mosonszolnok,
  5. Kunsziget

A teljes eredménytáblázat letölthető ide kattintva.


 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2017. 09. 09. Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2017. 09. 09. Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2017. 09. 09.
>>> További képek a galériában <<<