Hírek

IV. Országos Tűzoltó Kapocs-Kupa verseny
2016. szeptember 29. 11:42
Az Abasári Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Heves Megyei Tűzoltó Szövetséggel valamint a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi a IV. Országos Tűzoltó Kapocs-Kupa versenyt.

Időpont2016. november 19. 10.00 órától

Helyszín: Aba Sámuel Általános Iskola Tornaterme, 3261 Abasár, Iskola út 11.

A verseny a mellékelt Versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet ötfős csapata nevezhet, aki a Versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya kerül kialakításra, elektromos időméréssel.

Kategóriák:

  • "A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamely kategóriában a nevezett csapatok száma négynél kevesebb, másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás ebben az esetben is külön marad.

 

Nevezési határidő: 2016. október 31.

A versenyen való részvétel nevezési díjhoz kötött. A nevezési díj összege: 10 000 Ft/ csapat

A díjat átutalással kell rendezni, a beérkezett nevezési lapok értelmében - a nevezési határidőig - az alábbi számlaszámra:

Abasári Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet
69400623-15521378

A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Abasári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A nevezési díj ellenében az ötfős csapatok részére ebéd, illetve egy ital biztosított. Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni, elektronikus úton az andrea.fuzy@gmail.com e-mail címre. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

 


 

Kapcsolódó információk: