Hírek

Pályázat civil szervezeteknek
2016. július 11. 10:19
Újabb pályázati felhívás jelent meg, amelyen az önkéntes mentőszervezetek, és az önkéntes tűzoltó testületek részt vehetnek.

Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2016.” című pályázati kiírása.  A pályázat célja a civil szervezetek működésének támogatása.
 
A civil szervezet működéséhez jelen kiírás keretében akkor biztosítható támogatás, ha a civil szervezetek által gyűjtött és a számviteli beszámoló eredmény kimutatásában / levezetésében külön „adományok” soron feltüntetett adomány után járó öt százalékos normatív kiegészítés eléri a 10 000 Ft-ot (a számviteli beszámolóban adományként feltüntetett összeg legalább 200 000 Ft). Az adományok után járó normatív kiegészítésként nyújtott működési támogatás legfeljebb 500 000 Ft értékig biztosítható.
 
A korábbi évekhez hasonlóan a lebonyolítással kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016. augusztus 8. 

Részletes információ elérhető, és a pályázattal kapcsolatos dokumentumok letölthetők az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapjáról