Hírek

I. Knight’s of St. Florian Stairrun Championsip
2022. október 11. 07:55
2022. november 20-án, Budapesten, a Nagyvárad téren zajlik az „I. Flórián Lovagjai Lépcsőfutó Bajnokság” a Magyar Tűzoltósport Egyesület szervezésében. A részleteket és a hivatalos versenykiírást tesszük közzé.

A verseny a Budapest, a Nagyvárad tér 4. szám alatt található, 22 emelet magas épület lépcsőházában kerül megrendezésre. A verseny egyszerre egy lépcsőházban zajlik. A rajtsorrendet a szervezők a korosztályok és nemek figyelembevételével alkotják meg. Az indulási sorrendről lista készül, melyet a nevezési határidőt követően a Magyar Tűzoltósport Egyesület Facebook oldalán lehet majd megtekinteni. A rajtsorrendet a szervezők a nevezéskor megadott e-mail címekre is megküldik.

A verseny célja, hogy a versenyző teljes védőruházatban és a hátán lévő, nem élesített légzőkészülékben (tehát álarc és tüdőautomata nélkül) a legrövidebb időn belül az épület legfelső emeletére eljusson a kijelölt útvonalon. A feljutást különböző feladatok is nehezítik majd, melyek a következő oldalon olvashatók.

Programterv

Regisztráció: 2022. november 20., 09:00 – 09:45
Verseny: 2022. november 20., 10:00 – 14:00
Eredményhirdetés: 2022. november 20., 14:30
ESŐNAP: Nincs

Nevezés

Online, az alábbi linkekre kattintva:

Tűzoltó egyéni

Tűzoltó páros

Gyermek egyéni

Gyermek csapat

Nevezési határidő: 2022. november 6., 23 óra 59 perc

A verseny maximális létszáma: 100 fő (A verseny szervezői fenntartják a jogot a 100. regisztrálót meghaladóan a nevezések elutasítására. Az elutasításról az érintettet minden esetben a regisztrációkor megadott e-mailben haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül tájékoztatja. Amennyiben nem érkezik 48 órán belül e-mailes értesítés, akkor a nevezést az egyesületünk elfogadta.)

Nevezési díjak, költségek:
Nevezési díj: 5000 Ft/fő
Gyermekfutam esetében NINCS nevezési díj
Az MTSE tagok a nevezési díj megfizetése alól mentesülnek!

A nevezési díjat az eddig megszokottaktól eltérően a HELYSZÍNEN kell megfizetni. FONTOS! A nevezési határidő lejártát követő napon (2022.11.06.) a regisztrációnál megadott e-mail címedre tájékoztatást küldünk arról, hogy a verseny megrendezésre kerül-e.

 

Az 


 

Kapcsolódó információk: