Hírek

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap – segítségnyújtás
2022. január 25. 13:38
Kelemen Zsolt BTSZ elnök, MTSZ alelnök üzenetét tesszük közzé – a pályázathoz nyújtani kívánt segítség kapcsán.

Tisztelt Egyesület Vezető!

A 2022. február 11-éig a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2022. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázatához kívánunk segítséget nyújtani tagszervezeteink és partnereink bevonásával az erre igényt tartó polgári védelmi, polgárőr és/vagy önkéntes tűzoltó egyesületeknek, mind a 4 kategória esetében hivatalosan is elszámolható 3%-os „Pályázati dokumentáció összeállítása; Projekt menedzsment költsége. A nyilvánosság tájékoztatásával kapcsolatos kötelezettségteljesítés” terhére. 

Az idei évben kiemelt célnak tekintjük az elektromobilitás elősegítését, illetve ennek kapcsán az egyesületek működési költségeinek csökkentését. Saját számításaink és használati tapasztalataink alapján elektromos jármű esetén kilométerenként 40 forint körüli összeg takarítható meg CSAK a kenő- és üzemanyagokon, ami évi 10 ezer km futásteljesítmény esetén is már 400 ezer forint megtakarítást eredményezhet! A környezetterhelést jelző ökolábnyomunk csökkentéséről nem is beszélve…

Amennyiben szervezetével pályázni kíván, illetve azt már be is nyújtotta, úgy kérjük, hogy jelezze felénk a járőrözési ill. ügyintézési célból használt járművével megtett éves futásteljesítményt és átlagos fogyasztását az alábbi e-mail-címre:

penzugy@budapest.tuzoltoszovetseg.hu

Amennyiben igényt tart a Budapesti Tűzoltó Szövetség pályázati kabinetjének segítségére akár a benyújtás, akár a megvalósítás kapcsán, úgy ezt jelezze az alábbi e-mail-címre:

palyazat@budapest.tuzoltoszovetseg.hu

 

Üdvözlettel:

Kelemen Zsolt elnök

Budapesti Tűzoltó Szövetség