Hírek

Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny
2021. szeptember 06. 08:56
Szeptember 4-5-én Tatán, ragyogó szeptemberi időben, szép eredményekkel és jó hangulatban zajlott a verseny, huszonhárom csapat, összesen kétszázötven versenyző részvételével.

A kétnapos rendezvényt Dobson Tibor tű. vőrgy., a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke nyitotta meg és üdvözölte a tűzoltókat, akik a pandémia alatt is kivették részüket a megfeszített munkából. 

A verseny vasárnapi ünnepélyes eredményhirdetésén – többek között – jelen volt Michl József, a város polgármestere, Dobson Tibor tű. vőrgy., a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke és Ágoston Gábor, a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke is.

A versenyeredmények alapján a Magyar Tűzoltó Szövetség delegálásában a jövő évi szlovéniai Tűzoltó Olimpián a vértessomlói ifjúsági lány, a pázmándi ifjúsági fiú, valamint a vértessomlói női és férfi csapatok képviselhetik a magyar színeket.

Mindenkinek gratulálunk!

 

Dobson Tibor tű. vőrgy. köszönőlevele Ágoston Gábornak, a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének:

 

Az eredménytáblázatok az alábbi linkekre kattintva tölthetők le.


 

Kapcsolódó képek:

Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny Sikerrel lezajlott a X. Országos Ifjúsági és a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny
>>> További képek a galériában <<<

 

Kapcsolódó információk: