Hírek

Elismerések a nemzeti ünnepünk alkalmából
2021. augusztus 19. 19:53
Az államalapítás ünnepének alkalmából elismerésben részesültek a Belügyminisztérium alárendeltségébe tartozó szervek kimagasló színvonalú szakmai tevékenységet nyújtó, illetve példaértékű vezetői munkát végző munkatársai, valamint a minisztériummal együttműködő közigazgatási szervek és társadalmi szervezetek munkatársai.
  • A MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT KATONAI TAGOZATÁT kapta több, mint három évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül HEGYMEGI ILDIKÓ EDIT szj. tű. alezredes asszony, a Magyar Rendvédelmi Kar gazdasági és titkárságvezetője;
  • A MAGYAR ÉRDEMREND TISZTIKERESZTJE KATONAI TAGOZATÁT KAPTA több, mint négy évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül HEIZLER GYÖRGY ny. tű. ezredes, a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke;
  • A MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT POLGÁRI TAGOZATÁT KAPTA a Kaposváron és környékén élők biztonsága érdekében végzett több, mint két évtizedes munkája elismeréséül BODÓ LÁSZLÓ, a KÖTÉL Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület elnöke.

Beregardóban, a Perényi Kultúrkúriában az állami ünnep alkalmából Magyarország beregszászi konzulátusa és ungvári főkonzulátusa közös rendezvényén kárpátaljaiak vehettek át magyar állami kitüntetést. Zsukovszky Miklós református esperes, a Derceni Egyházi Önkéntes Tűzoltóság alapítója és parancsnoka a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült. 

Mindannyiuknak gratulálunk!