Hírek

Jubileumot ünnepeltek a csabrendeki önkéntes tűzoltók
2020. augusztus 12. 10:36
Csabrendek ÖTE 2020. augusztus 8-án ünnepelte megalakulásának 130. évfordulóját, amelyen részt vett Dobson Tibor tű. dandártábornok, a MTSZ elnöke is, aki a neves évforduló alkalmából zászlószalagot kötött Csabrendek ÖTE csapatzászlójára.

A Veszprém megyei Csabrendek Község Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesülete augusztus nyolcadikán ünnepelte megalakulásának százharmincadik évfordulóját. A rendezvényen az önkéntes szervezetet országos és megyei elöljárók is köszöntötték.

Az eseményen részt vettek a felvidéki Nagyfödémes Önkéntes Tűzoltó Szervezetének képviselői is, akikkel már húsz éve kiváló kapcsolatban áll az egyesület és akikkel 2017-ben a kapcsolat fejlesztésére együttműködési megállapodást is kötöttek.

Az ünnepségen a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke a több évtizedes szakmai munkáért és a határontúli együttműködésért elismeréseket adott, illetve a a csapatzászlóra zászlószalagot kötött.


 

Kapcsolódó képek:

Jubileumot ünnepeltek a csabrendeki önkéntes tűzoltók Jubileumot ünnepeltek a csabrendeki önkéntes tűzoltók Jubileumot ünnepeltek a csabrendeki önkéntes tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<